Tomas Hermann

Jag är född och uppvuxen mestadels i Värmland. Har några år av min uppväxt även bott i Dalsland, där jag känner att en del av mina rötter fortfarande finns kvar. 

Mitt intresse för fotografering startade redan i tonåren med enklare kompaktkameror och film. Vet att jag i högstadiet även hade foto som elevens val vilket var mycket intressant då det förutom fotografering även var mörkrumsframkallning på schemat.
Men det är numer en svunnen tid.

Fotointresset kom och gick men som vuxen har bildkonst alltid legat mig varmt om hjärtat.
2014 tog det hela lite extra fart då jag satsade fullt ut på min utrustning och graderade upp mitt kamerahus och även köpte ny optik.
Sedan dess har fotointresset blivit såpass stort att både mina bilder och tjänster blivit efterfrågade.Så valet att starta en verksamhet för fotograferandet var inte så svårt.

Mitt eget stora intresse inom fotografin är landskaps- och naturfotografering med en förkärlek för långa exponeringar som jag uppnår med antingen olika filter eller andra trix för att manipulera tiden.

Vidare så är jag även medlem i Kristinehamns fotoklubb och tävlar även internationellt med mina bilder.

 

Företaget

Tomas Hermann Photography är ett fördomsfritt företag som inte gör skillnad på vare sig politsk åsikt, religion, nationalitet eller sexuel-läggning.
Jag levererer bilderna ni önskar, då alla i mitt tycke är lika värda.

Dock avböjer jag uppdrag med rasistiskt inslag samt extrempolitisk verksamhet.

Ingen kund är för stor eller för liten, jag åtar mig fotografering åt både företag & kommuner likväl som privatpersoner & föreningar och provar gärna nya utmaningar.

För att leverera bilderna som just du söker är jag alltid öppen för förslag för att nå dina önskemål som kund. Ingenting är omöjligt.

Företaget har professionell kamerautrustning med nödvändig optik och tillbehör, samt olika blixtsystem för bl.a. porträtt- & produktfotografering både inomhus och utomhus.

I verksamheten ingår också försäljning av bilder från mitt landskapsgalleri, vilka lämpar sig likväl för hemmet, kontor eller allmänna platser.
Har du eget önskemål på bild så är inte det något problem. Tala bara om vad du önskar så ordnar jag det.


I mitt arbete jobbar jag med Nikon kamerautrustning samt Elinchrom studioblixt system.

fbt
Nikon
Elinchrom-Logo

Företaget är godkänt för F-Skatt