Tomas Hermann

Jag är född och uppvuxen mestadels i Värmland. Har några år av min uppväxt även bott i Dalsland, där jag känner att en del av mina rötter fortfarande finns kvar.

Mitt intresse för fotografering startade redan i tonåren med enklare kompaktkameror och film. Vet att jag i högstadiet även hade foto som elevens val vilket var mycket intressant då det förutom fotografering även var mörkrumsframkallning på schemat.
Men det är numer en svunnen tid.

Fotointresset kom och gick men som vuxen har bildkonst alltid legat mig varmt om hjärtat.
2014 tog det hela lite extra fart då jag satsade fullt ut på min utrustning och graderade upp mitt kamerahus och även köpte ny optik.
Sedan dess har fotointresset blivit såpass stort att både mina bilder och tjänster blivit efterfrågade.Så valet att starta en verksamhet för fotograferandet var inte så svårt.

Mitt eget stora intresse inom fotografin är landskaps- och naturfotografering med en förkärlek för långa exponeringar som jag uppnår med antingen olika filter eller andra trix för att manipulera tiden.

Företaget

Tomas Hermann Photography är ett fördomsfritt företag som inte gör skillnad på vare sig politsk åsikt, religion, nationalitet eller sexuel-läggning.
Jag levererer bilderna ni önskar, då alla i mitt tycke är lika värda.

Dock avböjer jag uppdrag med rasistiskt inslag samt extrempolitisk verksamhet.

Jag åtar mig uppdrag att fotografera specifika landskapsmiljöer åt er för att du ska få just den bilden du önskar.

I verksamheten ingår beställningsuppdrag i form av landskapsfotografering, drönarfotografering, produktfotografering samt försäljning av landskapsbilder, vilka lämpar sig likväl för hemmet, kontor eller allmänna platser.

Drönaruppdragen levererar både film och stillbilder helt enligt era önskemål.
Filmmaterialet levereras antingen i RAW format för egen redigering, eller som färdigredigerad filmproduktion klar för visning. Allt enig överenskommelse.

Bilder printas på professionellt fotolabb till högsta kvalité på exklusivt bomullspapper.
Tomas Hermann Photography kan även erbjuda print på aluminium, acryl diabond, glas, ljudabsorbenter & trä.

Till företag kan jag även erbjuda produktfotografering & verksamhetsfotografering. Dokumentation och besiktningsuppdrag med drönare finns även i verksamheten.

 

I mitt arbete jobbar jag med Nikon kamerautrustning samt DJI Matrice 200 V2 vilket är en industriell drönarplattform.

fbt
Nikon
kisspng-dji-phantom-4-pro-dji-mavic-air-unmanned-aerial-ve-giveaways-hunting-film-network-5bf4dc230ce8b9.9470090915427737950529

Företaget är godkänt för F-Skatt