20190519_095511-01

Filmproduktion

Filmproduktion med Nikon Z6 & DJI Ronin S.
Med denna utrustning kan Tomas Hermann Photography skapa mjuka och lugna filmer, sk cinematiska, utan störande hack eller guppande sekvenser.

För privatpersoner är det ett uppskattat inslag vid exempelvis bröllop, eller varför inte en guidad tur genom ert hus.
Fantasin sätter gränserna.

Till företag och kommuner kan denna tjänst passa utmärkt för att ta fram korta filmsekvenser i syfte att marknadsföra en tjänst eller produkt.
Lämpligt även för material till marknadsförning av bl.a. turistnäring mm.

Till er som är mäklare är detta ett utmärkt komplement att ge era kunder en interakativ guidning av era försäljningsobjekt.

 

 

 

Pris:  Enligt offert.

UAS sytemet

Foto & filmproduktion med drönare, UAS system, är ett mycket användbart media i många sammanhang.
Få dina porträtt ur fågelperspektiv, besikta ditt tak eller till företag så kan vi ta fram material för din marknadsföring som har det där lite extra.

Detta media liksom ovannämnda filmproduktion är tillgänglig för både företag , kommuner, föreningar och privatpersoner.

Förutom att skapa filmproduktioner med cinematisk känsla, eller stillbilder med graciösa vyer är systemet framtaget för industriell användning.

Den stora fördelen med detta UAS system är möjligheten att nyttja olika kameror för olika ändamål såsom; filmproduktion, besiktningar, sökning, inspektioner mm.
Kameror för inspektion av riskområden görs med en 30ggr zoom kamera, liksom inspektioner av värmekällor, krypströmmar, försvunna personer etc kan utföras med värmekamera, FLIR.

DJI Matrice 200 V2 systemet som används är även resistent mot regn och snö, kraftigare vind samt damm. Enheten är även till viss del skyddad mot magnetiska störningar vilket gör den lämpad för besiktningar & inspektioner av högspännings ledningar mm.

Specifika användningsområden, se här.

 

 

Pris: Enligt offert.

matrice200series
D853770