Öppnar studio

Som rubriken antyder har jag nu tagit steget fullt ut och skrivit kontrakt på en lokal vid Varvsgatan 2 (Jennys blommor ni vet) i Kristinehamn.

På övervåningen får jag tillträde den 1/8-19 och kommer då inreda lokalen till fotostudio och ateljé.

Här kommer ni nu få möjligheten att boka era egna studiosesioner till allt från porträttfotigrafering, bröllopsfotografering, gravidifotografering mm. Egentligen är det bara fantasin som sätter gränserna.

För er företagare har jag nu ännu bättre förutsättningar för att hjälpa er med produktfotografering och övrig fotografering för diverse marknadsföring mm. Har ni ont om plats för att ta era fötetagsporträtt är detta nu mer ett minne blott.

Studion kommer utrustas rikligt med fotobelysning, olika bakgrundsalternativ, ljusbord och arbetsyta för bild montage.

På sikt är det också tänkt att företaget återigen gör en ny satsning på egna printer, både för den egna produktioner likväl för dig som vill ha din egen bild printad på papper.

Naturligtvis kvarstår dom befintliga alternativen med print på dom nya spännade materialen akryl bond, glas, aluminium och givetvis canvas.

Planerna och idéerna är många. Och jag hoppas på ert stöttande som både vänner och kunder.

I planeringen finns också en del kurser planerade och även guidade fotoutflykter i både närområdet av Kristinehamn, samt lite längre resor, sk Workshops.

Jag planerar att slå upp portarna fredag den 9/8-19 kl 10.00 och kommer då vara tillgänglig för bokningar. Senare under augusti alternativt i början av september blir det en officiell invigning där ni kommer bli inbjudna att deltaga.

Varmt välkomna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *