Om framtiden

Som många har märkt så kan det tyckas att jag varit mer inaktiv den senaste tiden, men så är inte fallet.

Anledningen till att jag inte synts så mycket i de sociala medierna beror på många faktorer.
Det har skett ett flertal förändringar i min livssituation under den gångna vintern, samt att jag numer helt och hållet är egenföretagare vilket självfallet medför otroligt mycket mer extra arbete.

Men som sagt, jag fotar egentligen inte mindre, men jag väljer däremot med mer omsorg mina tillfällen och vilka bilder jag väljer att dela.

Jag fotograferar heller inte för andras skull utan för att det är min stora passion här i livet.
Jag gör det inte för att synas på de olika sociala medierna eller andra forum etc.
Jag gör det för att få utlopp för min egna kreativitet och min känsla för att få vara i naturen och se den från mina ögon sett.
Däremot har jag en drivkraft att visa er min passion, på mitt vis och på mina villkor.

Jag kommer självfallet att ställa upp och göra mina fotojobb efter kundens önskemål, men jag kommer troligtvis lägga mer energi på min egna fotografering i framtiden och ta fram mer bilder för att producera tavlor, tryck mm.

Jag vet att jag borde uppdatera hemsidan oftare med fler bilder och fler olika album där du som önskar kan beställa bilder du önskar i olika utföranden och storlekar.
Jag garanterar att det kommer ske förändringar under våren och det kommer så småningom bli enklare för dig som kund att beställa bilder.

Det jag konkret kan säga att jag kommer att göra om prisbilden något under våren. Jag har en ny kontakt vad gäller printning och tryck och tänker sätta mig med honom och ta fram en prislista.
Så snart den är klar publiceras detta på hemsidan och Facebook.

Sedan kan jag väll redan nu till-lägga att jag numer är tvungen att hålla den prissättnig jag senare kommer att ha då min omkostnader numer ser helt annorlunda ut.

Ta hand om er 😉

Picassoudden i Kristinehamns skärgård

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *